Siu 2009 SİU 2009
Ana Sayfa Side Kocaeli Üniversitesi IEEE İletişim English english
Bildiri Gönder

Kurultaya Kayıt

>>> Kayıt işlemleri sona ermiştir.

SIU-2009 için kayıt işlemleri iki aşamada yapılacaktır.

1. Aşama: Kayıt olmak isteyenlerin öncelikle kurultay web sitesindeki online formu doldurarak Ön Kayıt yapmaları gerekmektedir.

2. Aşama: Kayıt işlemini tamamlamak için kayıt belgesini ( .doc, .pdf ) doldurularak 0(232) 463 23 84 nolu telefon numarasına faks çekilmeli veya info@clarostour.com adresine e-posta ile gönderilmelidir.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

1. Her bir bildiri için mutlaka kayıt yapılmalıdır. 16 Mart 2009 son gününe kadar kayıt yapılmayan bildiriler kurultay programından çıkarılacaktır.
  2. Öğrenci Kaydı ile sadece tek bir bildiri için kayıt yapılabilir.
  3. Bir kişinin ikiden fazla bildiri kaydı yapması gerekiyorsa ek iki bildiri için bir kez Konaklamasız Kayıt yapmalıdır.
  4. Öğrenci Kaydı için öğrenci belgeleri kayıt sonrasında e-posta ile siu2009destek@kocaeli.edu.tr adresine gönderilmeli ve acenteye faks çekilecek forma eklenmelidir.
  5. Öğrenci ve Standart-1 kayıt paketini seçenler, kurultaya Öğrenci, Standart-1 ve Ek Konaklama ile kayıt yaptırmış biri ile aynı odada kalabilirler. Bunun için ön kayıt işleminden sonra kayıt sisteminin "Oda Eşleştirme” kısmı kullanılarak bu işlem gerçekleştirilebilir. Aksi durumda ön kayıt sırasında sorulan cinsiyet bilgisi dikkate alınarak bir eşleştirme yapılacaktır.
  6. IEEE üyeleri güncel (2009 yılı) IEEE kimliklerini ön kayıt sonrasında e-posta ile siu2009destek@kocaeli.edu.tr adresine göndermeleri ve acentaya faks çekilecek forma eklemeleri durumunda kayıt için 15 TL daha az ödeyecektir.
  7. Otelde bir gün fazla kalmak isteyenler iki kişilik oda için kişi başı 90 TL, tek kişilik oda için 135 TL fazla ödeyeceklerdir.  Bir gün geç girip bir gün geç çıkacaklar aynı miktarı ödeyecek fakat giriş/çıkış tarihlerini acentaya faks çekilecek kayıt formunda belirteceklerdir. 16 Mart  2009 tarihi sonrası yapılacak olan rezervasyonlarda oda garantisi verilememektedir.
  8. Ek Konaklama tercih edilmesi durumunda bu kişilerin oda eşleşmesinin yapılabilmesi için online kayıt formu kullanılarak konaklayacak kişi için “Ek Konaklama” kaydı yapılmalı, sonrasında ise “Oda Eşleştirme” kısmı doldurulmalıdır. Aksi durumda oda eşleştirmelerinde sıkıntı yaşanabilir. Acentaya "Ek Konaklama" için ayrı bir form fakslanmasına gerek yoktur. Fakslanacak kayıt formunda "Ek Konaklama" kısmının doldurulması yeterlidir.
  9. Ebeveynleri ile birlikte aynı odayı paylaşmak suretiyle 0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş konaklama %50 indirimlidir (45 TL/gün). Bu durum acenteye fakslanacak kayıt formunda belirtilmelidir.
  10. Havaalanı Otel Transferi: Kişi başı 50TL'dir (Talebe göre belirlenecek belirli saatlerde, Havaalanı-Otel-Havaalanı). Transfer talebiniz olması durumunda transfer detaylarınızı 01/04/2009 tarihine kadar info@clarostour.com adresine ileterek veya 0(232) 463 72 33 telefon numarasını arayarak saat konusunda bilgi alınız. Transferler bu isteklere göre organize edilecektir.
**Önkayıt süresi bitiminden sonra kayıt iptali mümkün değildir.

Öğrenci Kayıt (Kişi başı 375 TL 475 TL)

Bu paketten yararlanmak için güncel öğrenci kimliği veya belgesinin kayıt aşamasında gönderilmesi gerekmektedir.

Pakete Dahil Olanlar:
  1. İki kişilik odada 3 gece herşey dahil konaklama (Giriş 8 Nisan 2009)
  3. Gala yemeği
  4. Konferans materyali
  5. Konferans oturumlarına katılım
  6. Konferans eğitimlerine katılım
  7. Son gün öğle yemeği
Önemli Not:  Öğrenci katılımcılar için TÜBİTAK desteğine başvurulmuş olup onay aşamasındadır, başvurunun olumlu sonuçlanması sonrasında konferans sırasında kurumlarından veya projelerden destek alamayan veya çok düşük miktarlarda destek alan öğrenci katılımcılara TÜBİTAK desteğinden 75 TL civarında geri ödeme yapılacaktır. Ayrıca sponsorluklardan da bir miktar ek destek yapılmaya çalışılmaktadır ve bu destek miktarları da geri ödemeye eklenecektir. Kayıt işlemleri esnasında bu durum için bir seçenek sunulacak olup, kurumlarından destek almayan veya düşük miktarlarda destek alan öğrencilerin bu destekten faydalanmak için bu seçeneği işaretlemesi gerekmektedir.
Standart Kayıt - 1  (Kişi başı 450 TL 575 TL)

1. Konferans katılım ücreti
  2. İki kişilik odada 3 gece herşey dahil konaklama (Giriş 8 Nisan 2009)
  3. Hoşgeldin resepsiyonu
  8. Son gün öğle yemeği
Önemli Not: Türkiye'deki üniversitelerde öğretim görevlisi veya Yardımcı Doçent olarak çalışan 1975 veya sonrasında doğmuş genç bilim insanlarının katılımı için TÜBİTAK desteğine başvurulmuş olup onay aşamasındadır, başvurunun olumlu sonuçlanması sonrasında konferans sırasında kurumlarından veya projelerden destek alamayan veya çok düşük miktarlarda destek alan ve bu özellikleri sağlayan katılımcılara TÜBİTAK desteğinden 75 TL civarında geri ödeme yapılacaktır. Kayıt işlemleri esnasında bu durum için bir seçenek sunulacak olup, kurumlarından destek almayan veya düşük miktarlarda destek alan genç bilim insanlarının bu destekten faydalanmak için bu seçeneği işaretlemesi gerekmektedir.
Standart Kayıt - 2 (Kişi başı 600 TL 725 TL)

1. Konferans katılım ücreti
  2. Tek kişilik odada 3 gece herşey dahil konaklama (Giriş 8 Nisan 2009)
  3. Hoşgeldin resepsiyonu